Greatest Remix Hits 2 (1997)

Greatest Remix Hits 2 vyšlo původně jen v Japonsku v roce 1993, ale Mushroom Records ji v roce 1997 vydalo i v Austrálii s novým obalem. Album obsahuje vzácné nebo předtím nedostupné remixy Kylieiných písní od roku 87 do roku 1992.

Obsah alba

CD 1

  1. Got to Be Certain (Extended)
  2. Kylie’s Smiley Mix (Extended)
  3. Getting Closer (7″ version)
  4. Je Ne Sais Pas Pourquoi (The Revolutionary Mix)
  5. Made in Heaven (Made in England Mix)
  6. Especially for You (Extended)
  7. Hand on Your Heart (The Great Aorta Mix)
  8. Wouldn’t Change a Thing (Your Thang Mix)
  9. Tears on My Pillow (More Tears Mix)
  10. Better the Devil You Know (Mad March Hare Mix)
  11. I’m Over Dreaming (Over You) (Extended Remix)

CD 2

  1. The Loco-Motion
  2. What Do I Have to Do? (The Pump and Polly Mix)
  3. Shocked (Harding/Curnow Mix)
  4. Say the Word, I’ll Be There
  5. Keep on Pumpin‘ It Up (Angelic Remix)
  6. Give Me Just a Little More Time (12″ version)
  7. Do You Dare? (NRG Mix)
  8. Finer Feelings (Brothers in Rhythm 12″ Mix)
  9. Closer (The Pleasure Mix)
  10. What Kind of Fool (Heard All That Before) (No Tech No Logical Mix)
  11. Got to Be Certain (Out for a Duck, Bill, Platter Plus Dub Mix)