Boombox (2008)

Boombox: The Remix Album 2000-2008 vyšlo v lednu 2009. Album obsahuje remixy z let 2000 až 2008, včetně remixu předtím nezveřejněného hitu Boombox.

Obsah alba

  1. Can’t Get Blue Monday out of My Head (Bootleg with New Order)
  2. Spinning Around (7th District Club Mental Mix)
  3. Wow (Death Metal Disco Scene Mix)
  4. Love at First Sight (Kid Crème Vocal Dub)
  5. Slow (Chemical Brothers Mix)
  6. Come into My World (Fischerspooner Mix)
  7. Red Blooded Woman (Whitey Mix)
  8. I Believe in You (Mylo Mix)
  9. In Your Eyes (Knuckleheadz Mix)
  10. 2 Hearts (Mark Brown’s Pacha Ibiza Upper Terrace Mix)
  11. On a Night Like This (Bini & Martini Mix)
  12. Giving You Up (Riton Re-Rub Vocal Mix)
  13. In My Arms (Sébastien Léger Vocal Mix)
  14. The One (Bitrocka remix)
  15. Your Disco Needs You (Casino Mix)
  16. Boombox (LA Riots Remix)